вівторок, 23 вересня 2014 р.


Наша WI - FI зона

В Дитячій  бібліотеці – доступні мережі Wi-Fi, з якими можна з’єднати свій телефон Windows Phone. Підключення до мережі Wi-Fi може заощадити пакетні дані, зазвичай працює швидше, ніж стільниковий зв’язок, і навіть допомагає зберегти заряд акумулятора. Ви зможете робити більшість тих самих речей, що й під час передавання пакетних даних: переглядати веб - сторінки, завантажувати програми, передавати потоком музику тощо.
Існує кілька способів підключитися до мережі Wi-Fi, зокрема під час першого налаштування телефону. Якщо ви вибрали використання Датчика мереж Wi-Fi, ви будете автоматично з’єднуватися з відкритими мережами Wi-Fi або з мережами, якими з вами поділяться ваші контакти. Ви матимете доступ до Інтернету, нічого не настроюючи.
Самостійне підключення до мережі Wi-Fi
1. У списку програм послідовно торкніться елементів Настройки   Wi-Fi.
2. Переконайтеся, що перемикач Використання Wi-Fi установлено в положення Увімкнуто .
Якщо з’єднання Wi-Fi увімкнуто, телефон шукатиме доступні мережі Wi-Fi поблизу. Якщо мережу знайдено, відобразиться ім’я мережі та відомості про те, вона відкрита чи захищена.
3. Торкніться мережі, з якою потрібно з’єднатися.
4. Якщо ви підключаєтеся до захищеної мережі й потрібно ввести пароль, введіть його.
5. (необов’язково) Якщо використовується Датчик мереж Wi-Fi і потрібно надати спільний доступ до мережі своїм контактам, установіть прапорець Надати контактам доступ до мережі. Якщо доступ до мережі надавати не потрібно, зніміть прапорець.
Якщо ви вирішили надати доступ вашим контактам, вони зможуть отримати доступ до Інтернету, з’єднавшись із цією мережею в радіусі її дії, але не зможуть дізнатися пароль мережі.
6. Торкніться кнопки Готово, щоб з’єднатися.