понеділок, 27 червня 2016 р.

Битва століття: "Книга чи диск"

У століття комп'ютерів і інформаційних технологій не можна залишити без уваги таке питання: а як же книги? Деякі люди вже зараз з упевненістю заявляють, що паперові носії інформації підуть, поступаючись місцем електронним. Хоча і на зорі ХХ століття з такою ж упевненістю заявляли, що кінематограф знищить театр. Але ж цього не сталося! І кіно, і театр процвітають! Так чи можна бути впевненими, що книги поступово зникнуть з нашого життя? Людство йшло до створення першої книги дуже довго, і якщо люди відмовляться від книг, то станеться це в дуже далекому майбутньому.
Користувачі Дитячого Інтернет – центру із великим задоволенням гортають різнокольорові енциклопедії, але не забувають і про диски. Якщо школяра зацікавив цікавий матеріал в книзі то він обов’язково поцікавиться цією інформацією переглянувши й диск. На мою думку Комп'ютер поширює нові форми грамотності, але він не здатний задовольнити інтелектуальні, емоційні та естетичні потреби людини.

Книголюби вважають, що книга здатна пахнути не запахом своєї палітурки, але своєю словесною тканиною, здатна звучати – якщо перед тобою книга майстра слова і рідної мови. У такому розумінні книга на багато століть розвитку людства збереже свій пріоритет в суперництві з іншими засобами інформації і комунікації.




середу, 1 червня 2016 р.

Життя цікаве!

Залиш ілюзію реальності!
Комп"ютер Everest Game 9035
Потужна  та сучасна ігрова платформа гарантує
перевагу над суперником у віртуальному бою.
- найновіший процесор SkyLake
- швидкісна геймерська пам'ять HyperX Fury Red
- ультра надійний SSD HyperX FURY

Миттєва реакція системи на будь - яку вашу дію у мереживій баталії дозволяє вигравати дорогоцінні секунди для бажаної перемоги!