вівторок, 17 січня 2017 р.

Життя цікаве!!

23,5 тисячі нових комп'ютерів китайці дали українським школам
Про це повідомив прем'єр-міністр України Володимир Гройсман. В рамках угоди Міністерства освіти і науки України та Китаю більше 2,4 тисячі українських навчальних закладів отримали 23,5 тисячі нових комп'ютерів.
«Яке сучасна освіта без комп'ютерів? Напередодні Нового 2017 року понад 2400 навчальних закладів України в рамках угоди Міносвіти України і КНР отримали справжній новорічний подарунок - 23,5 тисячі нових комп'ютерів для українських шкіл », - повідомив Гройсман на своїй сторінці в Фейсбук.
За словами прем'єра, на ці комп'ютери було встановлено ліцензійне програмне забезпечення Microsoft, яке було закуплено централізовано через систему ProZorro.
«Упевнений, що в сучасному світі будь-яка людина має бути з комп'ютером на« ти ». Більш того, моє бажання - щоб крім професійного користування, діти в школі вивчали кілька мов програмування і засвоювали навички кодування. Це шлях до інноваційних змін! В цьому напрямку рухається весь сучасний світ. І ми також не повинні залишатися осторонь », - написав прем'єр.




Немає коментарів:

Дописати коментар