пʼятниця, 28 червня 2024 р.

Гурток робототехніки на платформі ARDUINO

 Arduino привабливий і корисний інструмент для дітей, які цікавляться технологіями та інженерією. Гуртківці Центральної бібліотеки для дітей на кожному занятті поринають у навчання через гру.

 Діти експериментують шукаючи безліч проєктів та підбирають той, який більше їх зацікавить. Почали збирати V-ту гру  по типу тетріс на основі Arduino Nano.

 В проєктах, які включають інтерактивні елементи, такі як світлодіодні дисплеї, звукові системи, або контролери руху, Arduino Nano є зручним вибором завдяки своїм компактним розмірам.






середа, 26 червня 2024 р.

Диво 3 D у бібліотеці

Гуртківці у Центральній бібліотеці для дітей продовжують віртуально занурюватися у  таємничий світ морських глибин та знайомитися з її мешканцями. 🌊🐠

Але це ще не все! Після уявної подорожі хлопчики та дівчатка за допомогою 3D ручки створили об'ємні моделі морських істот.

Ці віртуальні мандрівки та творчі заняття не лише розширюють знання наших маленьких дослідників, але й надихають їх на нові відкриття та пізнання навколишнього світу. Приєднуйтесь до нас, щоб разом з дітьми поринути у цей чарівний підводний світ!










 

Гурток робототехніки на платформі ARDUINO

 






Гурток робототехніки на платформі Arduino у Центральній бібліотеці для дітей  пропонує дітям цікаве поєднання навчання та розваги, що робить його привабливим та захопливим. На занятті гуртківці зібрали таймер зворотного відліку, завантажили код, але виявилося, що він працює не коректно. Час налаштовується, але відлік не починається. «Це не проблема!» – сказали діти, та почали розробляти наступний проєкт.

Гуртківці створюють унікальні проєкти, які виражають їхні власні інтереси та уподобання, що робить процес навчання ще більш цікавим.

четвер, 20 червня 2024 р.

Гурток робототехніки на платформі ARDUINO

 

Робота з Arduino сприяє розвитку логічного мислення, навичок вирішення проблем та технічних знань, що є важливими навичками у сучасному світі.

Учасники гуртка «Робототехніки на платформі ARDUINO» у Центральній бібліотеці для дітей поспішають, щоб реалізувати свої ідеї, перетворюючи їх на реальні пристрої. Це дуже мотивує і допомагає розвивати інженерне мислення.

Цього разу збирали таймер зворотнього відліку з LED дисплеєм, який буде вмикати світлову та звукову сигналізацію у відповідний час.








середа, 19 червня 2024 р.

Диво 3 D у бібліотеці

Всі ми мріємо про яскравий, цікавий відпочинок, і бажано на теплому березі моря... Та часом не завжди виходить туди потрапити. Не варто з цього приводу сумувати. Щоб трішки прискорити свою мрію та отримати цікаві емоції можна почати з малюнку своєї мрії 3D ручкою, яка є одним із найбільш захопливих способів проведення вільного часу.

Маленькі гуртківці у Центральній бібліотеці для дітей поринули у казковий світ морських мешканців.

 Спостерігши за тим, як їхні ідеї оживають у тривимірній формі, гуртківці отримали почуття задоволення. Свої 3D творіння підводного світу діти демонстрували один одному та фотографувалися на згадку.  







 

вівторок, 11 червня 2024 р.

Диво 3 D у бібліотеці





 Малювання 3D ручкою для дітей не лише навчальне, але й надзвичайно веселе і захопливе заняття. Гуртківці у Центральній бібліотеці для дітей отримують неймовірну насолоду від малювання у повітрі.

 Вони насолоджуються спілкуванням та обміном ідеями, що додає процесу ще більше радості. Таке позитивне ставлення та емоційна віддача роблять 3D малювання для дітей корисним заняттям, що сприяє розвитку їхньої творчості та впевненості в собі.

 Дитячі витвори виставляють в бібліотеці або вдома, що додатково підкреслює важливість їхньої роботи.