середа, 11 вересня 2024 р.

Життя цікаве!








У Центральній бібліотеці для дітей відбувся захоплюючий день інформації на тему «26 років Google: Дорога до успіху». Учням Мультипрофільного ліцею розповіли захоплюючу історію створення одного з найбільших і найвпливовіших технологічних гігантів нашого часу.

Учасники заходу дізналися про те, як у 1996 році два молодих студенти Стенфордського університету, Ларрі Пейдж і Сергій Брін, почали працювати над проєктом, який пізніше став Google.

Особливою родзинкою заходу стало те, що його відвідувачі мали можливість познайомитися з роботом-Бендером. Цей мультиплікаційний персонаж, створений за новітніми технологіями, не лише продемонстрував свої функції, але й відповів на численні питання дітей про технології та майбутнє робототехніки. Робот наочно показав, як розвиваються сучасні технології та як вони впливають на наше життя, додавши елемент новизни і захоплення.

Протягом заходу учні не тільки дізналися про історію Google, але й ознайомилися з основними етапами його розвитку, ключовими технологічними досягненнями та їх впливом на сучасний світ.

 

вівторок, 10 вересня 2024 р.

Диво 3 D у бібліотеці

 





На гуртку «Диво 3 D у бібліотеці» панувала атмосфера творчості й захоплення, коли діти з великим ентузіазмом прийшли, щоб втілити свої шкільні рюкзаки в об'ємних формах за допомогою 3D ручки.

 Кожен рюкзак ставав не просто шкільним атрибутом, а справжнім витвором мистецтва, де кожна деталь була промальована з любов’ю та уважністю. Маленькі творці вплітали у свої роботи кольори, форми та емоції, перетворюючи звичайний навчальний аксесуар на символ особистого стилю та уяви.