вівторок, 25 січня 2022 р.

Привіт 2022!!!

 

Дивосвіт зимових свят

Зимові свята – найулюбленіші в Україні та всьому світові. Тому в центральній міській бібліотеці для дітей продовжує панувати святковий настрій.

На віртуальні гостини «Різдвяна подорож по Європі» завітали учні групи продовженого дня НВК «Олександрійський колегіум – спеціалізована школа».

Зустрічали малечу Санта Клаус зі своїм помічником ельфом Бріоні. Герої  розповіли дітям про Різдвяні традиції в різних країнах світу. Школярі переглянули відеопрезентацію «Європейське Різдво», дізналися цікаві факти про традиції святкування Різдва у різних країнах Європи. Віртуальні гостини закінчилися веселими іграми та забавами.

На Старий Новий Рік ми ще святкуємо  і ювілейну дату - 85-ти-річчя з дня народження відомого українського письменника Євгена Гуцала. З цієї нагоди користувачі бібліотеки зібралися на літературний колаж «Калинова зоря Євгена Гуцала», щоб детальніше познайомитися з творчістю письменника. Дітлахи переглянули презентацію, а також виконали інтерактивну вправу «мікрофон», під час якої відповідали на запитання по творах письменника.

Але і це ще не все. Розваги цього дня для дітей не закінчилися, тому що на малечу чекала чарівна 3-D кімната, де вони продовжили власноруч створювати 3-D ручками новорічні символи в образі тигра та ялинкових прикрас.

Яка ж чудова ця ЗИМА та зимові пригоди!

 




Немає коментарів:

Дописати коментар